Onze Product Partners

Beveilig uw diefstalgevoelige spullen met iVeilig, een slimme en betaalbare oplossing. Met de sensoren en de iVeilig app op uw smartphone heeft u altijd inzicht in de live status van uw spullen. Denk bijvoorbeeld aan het bewaken van een leegstaand pand, boot- of caravanstalling, dure bouwmaterialen op verlaten bouwplaatsen of voertuigen zoals een bedrijfsbus of landbouwvoertuig. Ook dichterbij huis kunt u uw spullen zoals een auto, dure fiets of gereedschap optimaal beveiligen.

iVeilig Diefstal-alarm met tracker, bewegingssensor, deur- raamcontact

De beste GPS trackers kopen voor het volgen van voertuigen, machines, boten, vaartuigen, landbouwobjecten en fietsen? Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. In ons eigen ontwikkelde fleetmanagement platform Trackpointer kunt u eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk uw systemen volgen. Dit is ideaal als wagenparkbeheerder, als bootverhuurder of als taxibedrijf. Maar ook voor uw privé auto, camper of caravan kan dit interessant zijn.

Trackpointer – Specialist op het gebied van GPS Trackers

Tracefy is een jong tech bedrijf met een team enthousiaste professionals. In onze thuisbasis – een voormalige staalfabriek aan de rand van het historische centrum van Delft – werken we aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Want technisch is er altijd nog meer mogelijk en wij zoeken de grenzen daarin graag op!

Behalve onze liefde voor innovatie, techniek en koek bij de koffie hebben we meer gemeen: we zijn gedreven om bestaande oplossingen voor mobiliteit te verbeteren. En daarin laten we zien dat werken aan bereikbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit van de leefomgeving heel prima samen gaan met het realiseren van eenvoudig en gemak voor de mens.

Tracefy

Track & Trace systeem

Dit is een door Kingpolis erkende dienst (provider) die bestaat uit een zender (tracker) die vast is gemonteerd op de fiets en een abonnement voor opsporing en dataverkeer. De zender verzamelt door gebruikmaking van het dataverkeer de locatiegegevens van de fiets met als doel om na een diefstalmelding de fiets terug te vinden. In geval van diefstal zullen wij de gelogde data met betrekking tot de fiets en de zender opvragen bij de provider. Wij werken alleen samen met providers die zijn erkend door Kingpolis.

PROVIDERS waar Kingpolis mee samenwerkt zijn:

Tracefy

Tracefy is een jong tech bedrijf met een team enthousiaste professionals. In hun thuisbasis – een voormalige staalfabriek aan de rand van het historische centrum van Delft – werken ze aan de verdere ontwikkeling van hun dienstverlening. Want technisch is er altijd nog meer mogelijk en zij zoeken de grenzen daarin graag op!

FRIS Nederland B.V. (Find, Recover & Insurance-Service)

Fris Nederland B.V. is de marktleider in de opsporing van gestolen fietsen voorzien van een Track en Trace oplossing. Zij leveren o.a. track en trace oplossingen die ze in Nederland ontwikkelen en produceren. Elk type fiets kunnen ze tegenwoordig van een tracker voorzien. Met de bijbehorende app kunt u bijvoorbeeld uw e-bike, racefiets, bakfiets of fiets voor woon-werk-verkeer volgen. De zender heeft een preventieve werking en bij diefstal vinden de opsporingsteams van FRIS uw fiets weer voor u terug.

Ga naar de website van Kingpolis

FRIS Nederland B.V. (Find, Recover & Insurance-Service) 

Fris Nederland B.V. is de marktleider in de opsporing van gestolen fietsen voorzien van een Track en Trace oplossing. Zij leveren o.a. track en trace oplossingen die ze in Nederland ontwikkelen en produceren. Elk type fiets kunnen ze tegenwoordig van een tracker voorzien. Met de bijbehorende app kunt u bijvoorbeeld uw e-bike, racefiets, bakfiets of fiets voor woon-werk-verkeer volgen. De zender heeft een preventieve werking en bij diefstal vinden de opsporingsteams van FRIS uw fiets weer voor u terug.

Ga naar de website van FRIS Nederland