Track & Trace zender inkoop

Voor de rijwielzaken hebben wij een pakket waar de zenders vanaf 5 stuks kunnen worden ingekocht. U ontvangt de zenders in een verpakking met de bijbehorende handleiding voor uw klant en een QR code die de klant simpelweg kan inscannen via de bijbehorende App.
Werking

U verkoopt de zender aan uw klant, monteert deze voor de klant (verlijming) en de klant kan thuis alle stappen simpelweg via een App en een web portal regelen en het gewenste abonnement kiezen.

Geen administratieve last

U als rijwielzaak behoeft geen administratie te voeren, de zender koopt u in en verkoopt u op basis van een verkoopadviesprijs. U bepaalt de montagekosten en uw marge.

Montage

De montage is simpelweg met een speciale 2 componentenlijm te doen. De lijmset besteld u bij ons en is inclusief vulpatronen zodanig ontwikkeld dat u meerdere zenders kunt verlijmen met steeds de juiste hoeveelheid lijm. De zenders zijn 7 cm lang, 2 cm breed. Zwart in kleur en in de uitvoering half rond voor verlijmen op elke framebuismaat en een platte zender voor o.a. plaatsingen in bakfietsen. De zenders zijn volledig kant en klaar en voorzien van een uniek nummer en eigen voeding.